cd Linda Flipse - El Camino Al Cantar

CD El Camino al Cantar

Zingen is een belangrijk deel van mijn leven. Ik hou van allerlei soorten muziek en daarom is mijn repertoire gevarieerd; Nederlands-, Engels-, en Spaanstalig in verschillende stijlen. Tot nu toe heb ik  één cdtje op mijn naam staan met Spaanstalige liedjes van Mercedes Sosa. Ik werk aan een demo met  Nederlandse en Engelse liedjes.

Bouwe:

“Mooie muziek, gave stem en sfeer, inclusief professionele instrumentatie. Had best wat langer gemogen:). Succes, je (stem) bent (is) ’t waard!”

Dit is één van de vele lovende reacties op mijn CD El Camino al Cantar vanwege de zang, de muzikale begeleiding alsook de keuze van de liedjes. Er zijn ruim 300 cd’s verkocht en de verkoop loopt gestaag door!

Er staan vijf liedjes op van Mercedes Sosa en Tu Cara, de vertaling van een Twents liedje van Martin Bosch.
Tekst en vertaling van Gracias a la vida vind je hier.

De begeleiding is zeer de moeite waard. Jopie Jonkers is een uitzonderlijke harpiste die Latijns Amerikaanse ritmes uit haar harp weet te toveren. Verder spelen mee de bekende Belgische gitarist Koen de Cauter en bassist Rinus Raaijmakers. En dan de geweldige Braziliaanse percussioniste Simone Sou die zo’n indruk gemaakt heeft tijdens mijn cd presentatie.

De prijs van de cd is € 7,95 en € 10,50 inclusief verzendkosten. Het cdtje is te bestellen door een email te sturen naar: linda.flipse@casema.nl.

Een selectie uit de overige reacties

Zangdocent Ri-Jeanne:
“Ik heb net je cd beluisterd en het hoesje bekeken, allebei: prachtig. Gefeliciteerd ermee.”

Frea:
“Ik heb de cd al heel wat keren gedraaid. Ik vind hem heel mooi klinken, wat een mooie warme stem heb jij, heel prettig en relaxt. Genieten, dankjewel!”

Ieke:
“Ik heb gisteren je cdtje gevonden, wat een traktatie zeg! Prachtig vind ik het, dankjewel!”

Monique:
“Ik snap nu heel goed wat je bedoelde met ‘geweldige muzikanten’… wat stralen die mensen een plezier en verbondenheid uit met elkaar. De percussioniste Simone vond ik helemaal geweldig, zij is gewoon ‘muziek en ritme’! Ik vond het een heerlijke avond en wat heb je goed gezongen!”

Wilma:
“Wat was het een leuke avond! Ik heb van alles genoten. Wat een fantastische band heb je voor de begeleiding en wat heb je mooi gezongen. Van harte gefeliciteerd met dit resultaat en bedankt voor de mooie avond!”

Bekijk hier een artikel in Trefpunt Houten

Zang, kwaliteitszorg en certificering